Reçelli Kalpler

Sevgi dolu sunumuyla sofralarınıza neşe katacak Reçelli Kalpler tarifi, yumuşacık hamuru ve meyve aromasıyla hem göze hem damağa hitap ediyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Oda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta sarısı, pudra şekeri, rendelenmiş limon kabuğu, vanilya ve unu bir kabın içinde iyice yoğurun. Hazırladığınız hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparıp orta kalınlıkta açın.
  • 2
    Her bir parçadan kalıplar yardımıyla kalp şeklinde hamurlar kesin. Kalpli hamurların orta kısımlarını bastırarak çukurlaştırın. Yağlanmış tepsiye dizip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarıncaya kadar pişirin.
  • 3
    Fırından çıkarınca ortasına reçel döküp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.