Çilekli Elmalı Pay Tarifi

Çilekli elmalı pay nasıl yapılır? Çayların yanında tatlı bir güzellik isteyenlere çilekli elmalı pay tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Un, tereyağı, yumurta ve toz şekeri geniş bir kapta yoğurun. Hamurdan bezeler koparıp, bezelerin bir kısmını elinizle açarak küçük boy tart kalıplarının tabanlarına yerleştirin.
  • 2
    Ayrı bir yerde küp doğranmış elma,toz şeker, ceviz, kuru üzümü pişirin. Ocaktan almaya yakın doğranmış çilek ilave edin ve ılınmaya bırakın. Karışımı payların içlerine koyun. Kalan bezeleri elinizde şeritler halinde şekillendirin.
  • 3
    Daha sonra payların üzerine yerleştirin. Çırpılmış yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrol ederek pişirin. Pudra şekeri serpip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.