Kupta Hoşmerim

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pudingi bir tencereye alıp üzerine karadut suyunu ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
-
2
Soğuması için kenara alın. Ceviz ve pötibör bisküviyi karıştırın. Kupların en altına birer yemek kaşığı hoşmerim koyun. Ceviz ve pötibör bisküvi karışımını üzerine yerleştirin.
-
3
Daha sonra sırasıyla kaymak, cevizli karışım ve puding dökün. Ceviz, kıyılmış antep fıstığı ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL