Kupta Hoşmerim

Kupta Hoşmerim

Tadına bayılacağınız enfes bir tarif. İşte Kupta Hoşmerim tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Pudingi bir tencereye alıp üzerine karadut suyunu ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.

  • 2

    Soğuması için kenara alın. Ceviz ve pötibör bisküviyi karıştırın. Kupların en altına birer yemek kaşığı hoşmerim koyun. Ceviz ve pötibör bisküvi karışımını üzerine yerleştirin.

  • 3

    Daha sonra sırasıyla kaymak, cevizli karışım ve puding dökün. Ceviz, kıyılmış antep fıstığı ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...