Kupta Hoşmerim
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pudingi bir tencereye alıp üzerine karadut suyunu ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
-
2
Soğuması için kenara alın. Ceviz ve pötibör bisküviyi karıştırın. Kupların en altına birer yemek kaşığı hoşmerim koyun. Ceviz ve pötibör bisküvi karışımını üzerine yerleştirin.
-
3
Daha sonra sırasıyla kaymak, cevizli karışım ve puding dökün. Ceviz, kıyılmış antep fıstığı ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL