Kavunlu Kuplar

Kavunlu kuplar, ferahlatıcı ve lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencereye süt ve vanilyalı pudingi koyup, koyulaşana dek pişirin. Muz veya limonlu jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Bisküvileri iyice ezin. Hazırlanan jöle ve kırılmış bisküvileri pişen pudinge ekleyin.
-
2
Hepsini karıştırın. Ilınınca, kabukları temizlenmiş ve bir çatal yardımıyla ezilmiş kavunları ekleyin. Karıştırıp, kuplara paylaştırın. Servis yaparken kavundan dondurma kaşığı ile toplar alıp, kupları süsleyin. Buzdolabında soğutup, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL