Sütü tencereye alarak, vanilya ve tuzu ilave edin. Süt kaynayana kadar pişmeye bırakın. Kaynadığında ocağın altını kısarak 1-2 dakika daha kaynatın. Yumurta sarılarını derin bir kapta çırpın. Toz şekeri ekleyip çırpmaya devam edin.
Kaynar sütü azar azar ve sürekli karıştırarak yumurta sarılarına ekleyin. Çok kısık ateşe oturtun. Çırpma sırasında oluşan köpük, hafif krema kıvamına gelene kadar yaklaşık 1 saat tahta kaşıkla karıştırın. Karışımı 4 ayrı kup bardağına pay edin. Oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Soğuduğunda buzdolabına alarak 1 saat dinlendirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.