Balkabaklı Tatlı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balkabağını soyup, dilimleyin. 2 su bardağı toz şekerle birlikte iyice yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Daha sonra kabakları ezerek püre yapın. Dilerseniz robottan geçirin. Ayrı bir yerde krem şantiyi sütle çırpın.
- 2
Yuvarlak cam bir tepsiye kabak püresinin yarısını yayın. Üzerine kakaolu bisküvileri dizin. Üzerine kalan kabak püresini yayın. Üzerini krem şanti ile süsleyin. Fındık serpin. Buzdolabında soğutup, dilimleyerek servis yapın.
- 2
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL