Hamur için yumurta, sirke, yoğurt, süt, ayçiçek yağı ve tuzu karıştırıp unu ekleyin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru yarım saat dinlendirip, hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartın. Bezeleri oklava ile açın. Yufkaları ortadan ikiye kesip içlerine ceviz içi serpin.
Yufkaları yuvarlak kenarlarından başlayarak rulo şeklinde sarın. Bütün yufkalara aynı işlemi uygulayın. Ruloları bükerek yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine eritip kızdırdığınız tereyağını dökün.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin ve soğumaya bırakın. 50 gram tereyağını eritip, üzüm pekmezi ile birlikte bir taşım kaynatın. Sıcak karışımı, soğuyan sininin üzerine gezdirin.