Bayat ekmek dilimlerini bir gece önceden bir bezin üzerine serip, kurutun. İçini robottan geçirerek un haline getirin ve bir kaba alın. Ayrı bir kaba yumurta, süt ve eritilmiş tereyağını koyup, iyice çırpın. İçine robottan çektiğiniz ekmek içini, fındık ve kabartma tozunu katıp, karıştırın.
Orta büyüklükte yağlanmış kare bir fırın kabına (arzunuza göre farklı şekilde bir kapta olabilir) boşaltın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Şerbeti için toz şeker ve suyu bir tencerece kaynatın. Limon suyunu ilave edip, bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alıp, soğutun. Tatlıyı fırından çıkardıktan 10 dakika sonra soğuk şerbeti üzerine gezdirin. Dilimleyerek, kaymak ile birlikte servis edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.