Suyu geniş bir kaba alıp yumurta, limon tuzu, tuz ve tereyağını karıştırın. Azar azar un ekleyerek yoğurun. Hamurun üzerini bir bezle örterek buzdolabında yarım saat dinlendirin. Daha sonra bezelere ayırıp 5 mm kalınlığında açın. Yuvarlak bisküvi kalıplarıyla kesin. İçi için ceviz ve toz şekeri karıştırın.
Karışımdan kestiğiniz hamurların içine koyun. Yarım ay şeklinde katlayın. Kenarlarını içe doğru kıvırın. Dilerseniz çatalla şekillendirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerileri kızarana kadar pişirin. Şerbeti için, su ve toz şekeri bir tencerede kaynatın. Limon suyunu ilave edin. Bir-iki taşım daha kaynatıp ocaktan alın. Şerbet sıcakken soğuyan tatlıların üzerine gezdirin. Ilındıktan sonra toz antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.