Derin bir kabın içinde ayçiçek yağı, margarin, yumurta, süt, sirke, tuz ve kabartma tozunu karıştırın. Alabildiği kadar unu ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamuru bir saat dinlendirin.
Hamurdan yumurtadan küçük bezeler kopartın. Her bir hamur parçasını nişasta ve un yardımı ile ince bir yufka halinde açın. Yufkaları ortadan ikiye kesin. Kestiğiniz parçaların üzerine ceviz serpin. Yufkayı yuvarlak kısmından başlayarak oklavanın üzerine sarın ve elinizle ortaya doğru büzün. Büzdüğünüz parçaları açılmadan oklavadan çıkarıp yağlanmış tepsiye dizin. Tüm yufkaları aynı şekilde hazırlayın. Bir tavada kızdırmış olduğunuz tereyağını baklavaların üzerine dökün.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.