Bir tencerede tereyağını eritin. İrmiği ilave edip, tahta bir kaşıkla karıştırarak hafif pembeleşene kadar kavurun. Toz antep fıstığını ekleyip, irmiğe yedirin. Ayrı bir tencereye süt ve toz şekeri alın. Toz şeker eriyene kadar kaynatın. Daha sonra irmiğe ilave edip, karıştırın ve ocağın altını kapatın. Helvayı 15 dakika demlenmeye bırakın. Daha sonra dilediğiniz şekilde servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.