Fasulyeli, Ispanaklı, Turplu Ekmek Salatası

Fasulyeli, Ispanaklı, Turplu Ekmek Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle bayat ekmekleri kızartın. Ekmekleri küp doğrayıp, tavada biraz zeytinyağı ilavesi ile kızartın. Daha sonra derin bir kaseye aktarın ekmekleri, üzerine haşlanmış fasulyeleri ekleyin.
  • 2
    Körpe ıspanakları ve turpları ilave edin. Sosu ayrı bir yerde karıştırıp, üzerine dökün. İyice harmanlayın.
  • 3
    Arzu edilirse üzerine rendelenmiş peynir ilave edin. 10-15 dakika kadar dinlensin, hemen servis yapmayın salatanızı.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...