Zencefil Soslu Meyve Salatası

Parmaklarınızı yiyeceğiniz enfes bir salata tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ananasın baş ve uç kısmını kesin. Dörde bölüp orta kısmındaki odunsu bölümü boydan boya kesip çıkarın. Dış kabuklarını temizleyip kuşbaşı doğrayın ve servis tabağına aktarın.
-
2
Şeftalinin çekirdeklerini çıkarın. Kivinin kabuklarını soyun. Çilekleri temizleyin. Daha sonra hepsini irice dilimleyip ananasın üzerine ekleyin ve harmanlayın. Nane yaprakları ile süsleyin.
-
3
Sos için portakal suyunu bir kaba alıp üzerine kalan malzemeyi ekleyin. İyice karıştırıp salatanın üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL