Kök Sebzeli Kış Salatası

Kök Sebzeli Kış Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yer elmalarını iyice yıkayıp kuruladıktan sonra çok ince dilimleyin. Patatesleri iyice yıkayıp kuruladıktan sonra haşlayın.
  • 2
    Mor soğanı piyaz şeklinde doğrayıp tuzla ovarak acılığını giderin.
  • 3
    Ballı ve sumaklı hardal sos için tüm malzemeyi homojen kıvama gelene kadar karıştırın. Sosunuz hazır.
  • 4
    Yer elmalarını, soğanı, dilimlenmiş Çin turbunu, irice doğranmış tereyi, küçük doğranmış havuçları, haşlayıp istediğiniz gibi doğradığınız patatesi geniş bir kapta hazırladığınız sosla birlikte harmanlayın.
  • 5
    En son haşlanmış yumurtaları ekleyin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...