Kök Sebzeli Kış Salatası

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yer elmalarını iyice yıkayıp kuruladıktan sonra çok ince dilimleyin. Patatesleri iyice yıkayıp kuruladıktan sonra haşlayın.
-
2
Mor soğanı piyaz şeklinde doğrayıp tuzla ovarak acılığını giderin.
-
3
Ballı ve sumaklı hardal sos için tüm malzemeyi homojen kıvama gelene kadar karıştırın. Sosunuz hazır.
-
4
Yer elmalarını, soğanı, dilimlenmiş Çin turbunu, irice doğranmış tereyi, küçük doğranmış havuçları, haşlayıp istediğiniz gibi doğradığınız patatesi geniş bir kapta hazırladığınız sosla birlikte harmanlayın.
-
5
En son haşlanmış yumurtaları ekleyin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL