Sofra
Pratik hazırlanışıyla sofralarınıza çok yakışacak rezene salatası.

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    (Floransa rezenesi)

    2 adet küçük boy havuç

    2 adet kırmızı soğan

    150 gram keçi peyniri

    1 adet küçük boy portakal

    Yarım kahve fincanı zeytinyağı

    1 dal reyhan

    Tuz

Rezenelerin etli kök kısımlarını saplarından ayırın. Daha sonra diyagonal olarak ince kıyıp, geniş bir kaba alın. Üzerine jülyen doğranmış havuç, piyazlık doğranmış soğan ve küp doğranmış peyniri ilave edin.
Rezenenin yaprak kısmından iki dalı ince kıyıp malzemeye ilave edin. Harmanlayıp servis tabağına alın. Portakal suyu, zeytinyağı ve tuzu küçük bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirin. Reyhanla süsleyerek servis yapın.