Pastırmalı Lyon Salata

Pastırmalı Lyon Salata

Pastırmalı lezzetli bir salata tarifi arıysanız bu tarif tam size göre...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Küp doğranmış pastırma ve kıyılmış sarmısağı zeytinyağında soteleyin. İrice doğranmış marul, roka, kıyılmış dereotu ve taze soğanı harmanlayıp servis tabağına alın.

  • 2

    Üzerine pastırmalı sarmısağı serpiştirin. Sos için tüm sos malzemesin çırpıp salatanın üzerine gezdirin. Pastırmayı sotelediğiniz tavaya su ve sirke ekleyip kaynatın.

  • 3

    Üzerine yumurtayı kırıp, beyazlaşana dek pişirin. Yumurtayı salatanın üzerine alın. Kıyılmış kurutulmuş biber serpip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...