Parmesanlı Roka Salatası

Taze rokalar, ince dilimlenmiş parmesan peyniri ve zeytinyağı ile hazırlanan bu hafif salata, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Rokaları yıkayıp, bir salata tabağına alın. Üzerine turp dilimleri ve parmesan peyniri dilimlerini yerleştirin. 3 yemek kaşığı zeytinyağı, limonsuyu, balzamik sirke, hardal, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Bu sosu roka yapraklarının üzerine gezdirin. Kiraz domateslerle süsleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL