Kuşkonmazlı, Karadutlu Mevsim Salata

Taze kuşkonmazın çıtırlığı ile karadutun tatlı-ekşi aroması bir araya geliyor bu mevsim salatası sofranıza hem renk hem de sağlık katıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kuşkonmazların sert kısımlarını kesin. Hafif diri kalacak şekilde tuzlu suda haşlayın ve buzlu suya alın.

  • 2

    Servis tabağına maskolin yeşillikleri gelişigüzel yerleştirin. Üzerine 2-3 parçaya böldüğünüz kuşkonmazları, bezelyeyi ve karadutu ekleyin. Burrata peynirini elinizle parçalayarak üzerine serpiştirin. Limonu ince yarım ay doğrayıp üzerine yerleştirin.

  • 3

    Sos için küçük bir kasede hardal, bal, sirke, zeytinyağı, tuz ve karabiberi çırpın. Salatanın üzerine sosu gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.