Kavrulmuş Otlar ve Sultani Bezelye

Kavrulmuş Otlar ve Sultani Bezelye

Çıtır çıtır sultani bezelyeler, mis kokulu taze otlarla buluştu! Bu eşsiz lezzet, sofranıza tazelik ve farklı bir doku deneyimi katacak.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kavrulmuş ısırgan yapraklarını, sarımsak confit ve karamelize soğan ile harmanlayın. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile tatlandırın.

  • 2

    Servis tabağına önce bu ot karışımını yerleştirin. Üzerine blanch edilmiş bakla, sultani bezelye, doğranmış çağla, alabaş, kuru meyveler ve kavrulmuş cevizleri ekleyin.

  • 3

    Balzamik ile harmanlayın. Arzuya göre kırmızı soğan turşusu ilavesiyle servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...