Hurmalı Meyve Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Trabzon hurmalarının içini kaşık yardımıyla (dolmalık kabak ayarında) çıkartın. Çıkan hurma içlerini derin bir kaba doğrayın. Aynı kaba dilimlediğiniz muzları, küçük küçük kestiğiniz portakalları, kabuğuyla beraber kestiğiniz elmaları ve armudu ilave edin. Kiviyi de temizleyip kestikten sonra diğer malzemelere ekleyin ve tüm meyveleri karıştırın. Portakal ve limon suyunu meyvelerin üzerine gezdirin. Pudra şekerini de ilave edip ahududu likörünü karışımın üzerine gezdirin. Yeniden harmanlayın. Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra hurmaların içine doldurun ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.