Karnabahar Kısırı

Karnabahar Kısırı

Pratik ve lezzetli Karnabahar Kısırı tarifi Sofra'da.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Yeşillikleri yıkayıp kuruladıktan sonra ince kıyın. Karnabaharı yıkayıp çiçeklerine ayırın ve ince kıyın. Daha sonra geniş bir kaba alın. Üzerine kıyılmış yeşillikleri ekleyip karıştırın.

  • 2

    Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu küçük bir kapta karıştırıp üzerine gezdirin. İnce dilimlenmiş turp, limon dilimleri, dereotu ve nane ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...