Fasulyeli, Ispanaklı, Turplu Ekmek Salatası

Fasulyeli, Ispanaklı, Turplu Ekmek Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle bayat ekmekleri kızartın. Ekmekleri küp doğrayıp, tavada biraz zeytinyağı ilavesi ile kızartın. Daha sonra derin bir kaseye aktarın ekmekleri, üzerine haşlanmış fasulyeleri ekleyin.
  • 2
    Körpe ıspanakları ve turpları ilave edin. Sosu ayrı bir yerde karıştırıp, üzerine dökün. İyice harmanlayın.
  • 3
    Arzu edilirse üzerine rendelenmiş peynir ilave edin. 10-15 dakika kadar dinlensin, hemen servis yapmayın salatanızı.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...