Fasulyeli, Ispanaklı, Turplu Ekmek Salatası

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle bayat ekmekleri kızartın. Ekmekleri küp doğrayıp, tavada biraz zeytinyağı ilavesi ile kızartın. Daha sonra derin bir kaseye aktarın ekmekleri, üzerine haşlanmış fasulyeleri ekleyin.
-
2
Körpe ıspanakları ve turpları ilave edin. Sosu ayrı bir yerde karıştırıp, üzerine dökün. İyice harmanlayın.
-
3
Arzu edilirse üzerine rendelenmiş peynir ilave edin. 10-15 dakika kadar dinlensin, hemen servis yapmayın salatanızı.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL