Ege Otlu Bakliyat Salatası

Protein dolu bakliyatlar, Ege'nin taze otlarıyla buluştu; hem besleyici hem ferahlatıcı bir tabak: Ege Otlu Bakliyat Salatası!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Otları yıkayıp temizleyin. Kaynar suda 2 dakika kadar bekletip soğuk suya alın. Blanşe işlemi sonrası süzüp birkaç dal ebegümeci ayırın.
  • 2
    Kalan otları ince ince doğrayın. Bakliyatlarla doğranmış otları derin bir kapta karıştırın.
  • 3
    Biraz tuz, zeytinyağı ve enginar sirkesi ile harmanlayıp servis tabağına alın. Güzel ebegümecilerle son dokunuşları yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.