Öncelikle 2 su bardağı pirinci yıkayıp süzün. 1 çorba kaşığı tereyağında pirinci kavurun. Üzerine 3 su
bardağı suyu ekleyin. Tuz ilave edin. Pirinç suyunu çekinceye kadar pişirin. Ayrı bir yerde mantarları ikiye
bölüp, zeytinyağında soteleyin. Garnitürü ve çeşnili tuzu ekleyin. Yarım su bardağı su ilave edin. Pişen pilavın üzerine mantarlı malzemeyi katın. Karabiberle birlikte karıştırarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.