Soğan Halkaları

Soğan Halkaları

Çıtır, altın rengi ve tamamen bağımlılık yapıcı! Her lokmada lezzetli bir çıtırtı ve mükemmel bir tat deneyimi için bu tarifi kaçırmayın

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanları soyup, yuvarlak dilimleyin. Soğanların dışında iki sıra bırakacak şekilde içlerini çıkarın. Yumurta akına bir tutam tuz ekleyip, kar gibi olana dek çırpın. Ayrı bir yerde, un, maden suyu, sıvıyağ ve bir tutam tuzu çırpın.
  • 2
    İçine yumurta akını ekleyip bir kez daha karıştırın. Ardından, soğan halkalarını bu karışıma bulayıp, kızgın sıvıyağda kızartın. Sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...