Enginar Cacığı

Enginar Cacığı

Pratik ve sağlıklı bir alternatif arayanlar için mükemmel olan bu tarif, sofralarınıza hem lezzet hem de şıklık katacak.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Enginar cacığı için enginar ve sarımsağı rendeleyin. Bademleri bıçak yardımı ile irice kıyın. Yoğurtları çırpın. Tüm malzemeyi bir kaseye alıp iyice karıştırın.

  • 2

    Daha sonra servis tabağına alın. Üzeri için domatesleri dilimleyip geniş bir kaba alın. Rendelenmiş sarımsak, kıyılmış maydanoz ve soğanı ilave edin. Zeytinyağı ve sirkeyi katın. İyice harmanlayın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Cacığın üzerine koyup, nane serpin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...