Enginarın önce sapını 3 cm bırakacak şekilde kesin sonra da başını boydan ikiye kesin. Ortasındaki tüylü kısımları temizleyin. 1 yemek kaşığı zeytinyağı, limon ve tuz ile iç yüzeylerini ovalayın.
Tavaya kalan zeytinyağını koyup ısıtın. Enginarları iç kısımları yüzeye gelecek şekilde tavaya yerleştirin. Bir pişirme kağıdını elinizle buruşturup enginarların üzerine kubbeli bir kapak yapın. 15 dakika kısık ateşte pişirin.
Ocaktan alıp yapraklarını aralayın. Panko, tuz ve karabiber veya istediğiniz baharatları serpiştirip tekrar tavaya alın. 15 dakika daha aynı şekilde pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.