Kimchi
 
                                                Kimchi: Asya'nın fermente mucizesiyle her lokmada sağlığı, lezzeti ve canlılığı keşfedin!
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Lahanayı boylamasına ikiye, ardından her yarımı tekrar ikiye bölün. Parçaları geniş bir kaba alın. Üzerine tuz serpin ve lahananın her tarafına yayılmasını sağlayın. 2 saat kadar tuzda bekletin, bu sırada lahananın yumuşamasını sağlamak için ara sıra karıştırın. Lahana yumuşadıktan sonra bol suyla iyice durulayın ve süzülmeye bırakın. 
- 
                    2
                    Sosu için gochugaru, sarımsak, zencefil, toz şeker ve soya sosunu geniş bir kapta karıştırın. İnce doğranmış havuç ve yeşil soğanı da ekleyin. İyice karıştırın. 
- 
                    3
                    Hazırlanan sosu, süzülmüş lahananın üzerine dökün ve her yaprağın sosla iyice kaplandığından emin olun. Karışımı cam kavanozlara sıkıca yerleştirin. 
- 
                    4
                    Kimchi'yi oda sıcaklığında 1-2 gün bekletin. Bu süre zarfında fermentasyon başlayacaktır. Fermentasyon tamamlandıktan sonra buzdolabına alın. Soğuk olarak servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                             
                                     
                                     
                                    