Kerevizli, Ayvalı Atom

Sağlıklı ve doyurucu "Kerevizli, Ayvalı Atom" ile sofralarınıza hem ferahlık hem de lezzet katın!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kereviz ve ayvanın kabuklarını soyun. Her ikisini de rendenin ince tarafıyla rendeleyin. Geniş bir karıştırma kabına alın. Üzerine yoğurdu, ezilmiş sarımsağı, cevizi ve tuzu ekleyin. Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
-
2
Atom sos için küçük bir tavaya zeytinyağını alın ve ısıtın. Kurutulmuş Arnavut biberlerini yağa ekleyin ve 3-4 dakika kavurun.
-
3
Hazırladığınız biberli yağı yoğurtlu karışımın üzerine gezdirin. Nar taneleri ve kıyılmış yeşilliklerle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL