Kerevizli, Ayvalı Atom

Sağlıklı ve doyurucu "Kerevizli, Ayvalı Atom" ile sofralarınıza hem ferahlık hem de lezzet katın!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kereviz ve ayvanın kabuklarını soyun. Her ikisini de rendenin ince tarafıyla rendeleyin. Geniş bir karıştırma kabına alın. Üzerine yoğurdu, ezilmiş sarımsağı, cevizi ve tuzu ekleyin. Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
-
2
Atom sos için küçük bir tavaya zeytinyağını alın ve ısıtın. Kurutulmuş Arnavut biberlerini yağa ekleyin ve 3-4 dakika kavurun.
-
3
Hazırladığınız biberli yağı yoğurtlu karışımın üzerine gezdirin. Nar taneleri ve kıyılmış yeşilliklerle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL