Bezelye Ezmesi
Bezelyenin lezzetini mezelerinize taşıdık! İşte her sofraya uyum sağlayacak protein ve lif deposu bezelye ezmesi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Humus için nohudun kabuklarını temizleyin. Tüm malzemeyi blender'da çekin ve yumuşak kıvamlı bir humus elde edin.
-
2
Daha sonra servis tabağına alın. Üzeri için renkli domatesleri ve biberleri dilimleyerek bir kaseye alın.
-
3
Zeytinyağı, üzüm sirkesi, bezelye, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Domatesli karışımı bezelye humusunun üzerine koyarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL