Havuç Tarator

Soğuk mezelerin en sevilenlerinden. Havuç tarator, hem doyurucu hem de çok lezzetli bir başlangıç arayanlar için mükemmel bir seçenek.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Havuçları yıkayıp kabuklarını soyun. Rendenin ince tarafıyla rendeleyin.

  • 2

    Zeytinyağını bir tavaya alın. Havucu ekleyip orta ateşte, rengi dönene kadar 6-7 dakika kadar kavurun. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.

  • 3

    Yoğurdu bir kaba alın. Ezilmiş sarımsağı ve tuzu ekleyip karıştırın.

  • 4

    Soğuyan havucu yoğurda ekleyin. Tüm malzemeyi iyice karıştırarak servis tabağına alın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyin. Soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.