Deniz Lokumu
Lezzetli tarifi ve pratik hazırlanışıyla deniz lokumu
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Balığın filetosunu çıkarın ve çok ince kıyın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, galeta unu, dövülmüş sarımsak, tuz ve karabiber katın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun.
 - 
                    2
                    Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayın. Kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
        
                            
                                    
                                                ŞEFİKA GÜNYEL