Balık Erişte

Balık Erişte
ORTA 5 KİŞİLİK

Denizden gelen taze balık ve el yapımı eriştenin buluştuğu Balık Erişte, sofralarınıza hem lezzet hem de zarafet katıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kırlangıç filetoyu bir parmak uzunluğunda doğrayın ve ayçiçek yağında rengi dönene kadar kavurup, bir kenara alın. Ayrı bir tavada tereyağını eritip kıyılmış soğan ve sarımsağı ilave edip, kavurun.
  • 2
    Kıyılmış biber, zarı soyulup doğranmış mantar, kabuğu soyulup küp doğranmış domates, tuz ve karabiber katıp, kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Daha sonra balığı ilave edip, 1-2 dakika daha kavurduktan sonra tavayı ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...