Haşhaşlı Kraker

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un, kabartma tozu ve tuzu derin bir kaba eleyin. Haşhaş ve susamı ekleyip karıştırın. Soğuk tereyağını ve buzlu suyu ekleyip parmak ucuyla yoğurun. Hamuru unlanmış düz bir zemin üzerinde merdaneyle 1 cm kalınlığında açın.
-
2
Kalıplarla kesip yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Üzerlerini çatalla delin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL