Pirinç Patlaklı, Çikolatalı Yılbaşı Kozalakları
 
                                                Pirinç patlaklarının çıtırlığı ve çikolatanın enfes lezzetiyle hazırlanan bu kozalaklar, yılbaşı sofralarınızın yıldızı olacak. Hem keyifli hem unutulmaz bir tat!
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Derin bir kapta damla çikolatayı ve tereyağını birlikte benmari usulü eritin. 
- 
                    2
                    Sırasıyla keçiboynuzu özü, ham kakao ve pirinç patlağını ilave edin ve karıştırın. 
- 
                    3
                    Limon sıkacağının üçgen iç kısımlarına karışımı doldurun ve bir tepsiye ters çevirin. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. 
- 
                    4
                    Kozalak şeklini almış pirinç patlaklarının üzerine birer adet frambuaz yerleştirin. 
- 
                    5
                    Derin dondurucuda 1saat dinlendirin ve servis yapın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    