Çikolatalı Cips Cookıe

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kabın içine aldığınız tereyağını çırpıcı ile hafifçe çırpın. Toz şeker ilave edip, kremamsı bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edin.
-
2
Yumurtaları, unu ve vanilyayı ekleyip, iyice karıştırın. Damla çikolatayı katın ve hafifçe yoğurun.
-
3
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizde şekil verin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında rengi dönene kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL