Toz şeker, limon suyu ve susamları küçük çelik bir tencereye alın. Sürekli karıştırarak çok koyu olmayan bir kehribar rengi alana kadar kaynatın. Bu karışımı badem yağı ile yağlanmış mermer bir yüzeye dökün ve 3 dakika dinlendirin.
Limonu yıkayıp kurulayın. Sonra limonu merdane gibi kullanarak mermere döktüğünüz karışımı, kalınlığı yarım cm olacak şekilde hamur gibi açın. Daha sonra hamuru küçük karelere veya baklava dilimine ayırarak kesin. Hazırladığınız krokanları şeffaf ambalaj kağıdına sararak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.