Nohut Çerezi

Nohut Çerezi

Sağlıklı ve pratik atıştırmalık arayanlar için nohut çerezi tarifimiz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Nohudu geniş bir kaba alıp üzerine kalan malzemeyi ilave edin. İyice harmanlayıp, pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kıtırlaşana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.

  • 2

    SOFRA SIRLARI

    *Bu çerezi uzun süre kilerinizde beklemiş, bayatlamış nohuttan da yapabilirsiniz. Nohudu akşamdan bol su ile dinlendirin. Ertesi gün suyunu süzüp yukarıdaki tarifi uygulayın.

    *Hazırladığınız çerezi kapaklı cam bir kavanozda saklayabilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...