İncecik ve kıtır dokusuyla, anasonun eşsiz aroması bir araya geliyor! Bu özel grissiniler, çay saatlerinden peynir tabaklarına kadar her sofraya karakteristik bir tat katıyor.
Derin bir kaba un, yaş maya, tuz, toz şeker, ayçiçek yağı ve suyu alıp, 4-5 dakika yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtün ve 10 dakika dinlendirin.
Hamuru 15 eşit bezeye ayırın ve her birini düz bir zemin üzerinde yuvarlayarak uzatın. Daha sonra uzun çubuk haline getirin ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. 10 dakika bu şekilde bekletin ve üzerlerine yumurta akı sürüp, anason serpin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.