Acılı Körili Krakerler

Baharat severler için mükemmel bir atıştırmalık! Kızarmış, çıtır krakerler, acı ve körinin mükemmel uyumuyla hazırlanmış, her lokmada yoğun bir tat deneyimi sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tüm malzemeyi iyice karıştırın. Çok sert olmayan bir hamur elde edin. Strech filme sarılı şekilde yarım saat dinlendirin. Merdane ile incecik açın. Kalıplarla istediğiniz şekillerde kesin. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 10-15 dakika pişirin
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL