Acılı Körili Krakerler

Baharat severler için mükemmel bir atıştırmalık! Kızarmış, çıtır krakerler, acı ve körinin mükemmel uyumuyla hazırlanmış, her lokmada yoğun bir tat deneyimi sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tüm malzemeyi iyice karıştırın. Çok sert olmayan bir hamur elde edin. Strech filme sarılı şekilde yarım saat dinlendirin. Merdane ile incecik açın. Kalıplarla istediğiniz şekillerde kesin. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 10-15 dakika pişirin
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL