Tohumlu Kraker

Çıtır çıtır, besleyici ve lezzet dolu! Tohumlu Kraker, hem sağlıklı yağlar hem de lif açısından zengin bir atıştırmalık.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabak çekirdeği ve cevizi blender'de çekin. İçine ince doğranmış kabağı ekleyin. Tekrar çekin. Parmesanı, tohumları, kekiği ve biberiyeyi ilave edin. Blender'de 1-2 dakika çekin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine incecik olacak şekilde yayın.
-
2
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra bıçak yardımı ile dilimleyin ya da elinizle gelişigüzel kırın. Maydanozlu sosla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL