Haşhaşlı Çıtır Çubuklar
                                                Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Tüm malzemeyi kaba alıp, ele yapışmayacak hale gelene kadar yoğurun. Hazırladığınız hamuru unlanmış tezgaha alıp 2 bezeye ayırın. Bezeleri merdane yardımıyla 1 cm kalınlığında ve 25 cm boyunda dikdörtgen şeklinde açın.
 - 
                    2
                    
Daha sonra dilediğiniz uzunlukta dilimleyip unlanmış tezgah üzerinde biraz yuvarlayın. Fırça yardımı ile üzerlerine yumurta beyazı sürüp, bolca haşhaş serpin ve pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 200 derecede fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
        
                            
                                    
                                    
                                    
                                    
                                                DİLŞAT YAŞAR