Tavada Mısır Ekmeği

Sıcacık ve çıtır çıtır bir lezzet! Tavada pişirilen bu mısır ekmeği, altın renginde kıtır dış yüzeyi ve yumuşak iç dokusuyla her lokmada keyif veriyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kaba mısır unu, yumurta, toz şeker ve tuzu koyun. Akıcı bir kıvam alana kadar un ve su ilave edip, karıştırın. Karışımdan 1'er yemek kaşığı alıp, kızdırılmış yağın içine atın. Önlü arkalı pişirin ve karışım bitene kadar işleme devam edin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL