Ev Yapımı Soğan Halkası Tarifi
Çıtır çıtır kızarmış soğan halkaları, hamburger yanında en güzel giden atıştırmalıklardan olabilir. Soslara bandıra bandıra yemeyi sevdiğimiz soğan halkasını püf noktalarıyla evde hazırlamaya ne dersiniz? Kolay tarifiyle ev yapımı soğan halkası tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Orta boy şekli düzgün beyaz soğanları 1'er cm'lik dilimler halinde kesip kurulayın.
-
2
Derin bir cam kaseye un, tuz, kabartma tozu ve sodayı koyup tel çırpıcı yardımıyla iyice karıştırın.
-
3
Soğan halkalarını karışıma batırıp kızgın zeytinyağında, her iki tarafları da 2'şer dakika pişecek şekilde iyice kızartın.
-
4
Kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağını alın. Sıcak olarak servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL