Çilek Reçeli Tarifi
Vişne,dut,nar ya da erik reçeli size göre değil mi? O zaman çilek reçeli tarifi yüzünüzü güldürecek. Bir gece önceden ayarlamanız gereken malzemeleriyle Çilek Reçeli nasıl yapılır? Detaylar...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Çilekleri temizleyip üzerine toz şeker ekleyin ve bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün ocağa oturtun. Üzerine 1 su bardağı su ekleyip 25-30 dakika kaynatın. Ara sıra üzerinde biriken köpükleri alın. Limon suyunu ekleyin ve 2-3 dakika sonra ocağı kapatın. 
- 
                    2
                    Reçel daha sıcakken konserve kavanozlarına pay edin. Kapağını (kapak mutlaka yeni olmalı) kapatın. Kavanozu ters olarak koyun ve soğuyana kadar bu şekilde bekletin. Uygun bir yerde saklayın. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                     
                                     YILDIZ ŞAHİNLER
                                                YILDIZ ŞAHİNLER