Kestaneli Ve Kaju Fıstıklı Milföy Tatlısı
ORTA
18 ADET
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KESTANELERİ haşlayın ve kabuklarını soyun. Ezdikten sonra içine krema, tozşeker ve dövülmüş kajuyu ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın. Oda sıcaklığında 5 dakika beklettiğiniz milföy hamurlarını elinizle hafifçe açın. Bir kenarına kestaneli harçtan koyun ve rulo şeklinde sarın. Diğer milföy hamurlarını da aynı şekilde hazırlayıp, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudraşekeri serpin.AŞÇININ NOTUAşçının notu: Milföylerin üzerine arzunuza göre çikolata sos da gezdirebilirsiniz. Çikolata sosu, 1 paket bitter çikolatayı yarım kahve fincanı krema ile benmari usulü eriterek hazırlayabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL