Kestaneli Ve Kaju Fıstıklı Milföy Tatlısı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KESTANELERİ haşlayın ve kabuklarını soyun. Ezdikten sonra içine krema, tozşeker ve dövülmüş kajuyu ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın. Oda sıcaklığında 5 dakika beklettiğiniz milföy hamurlarını elinizle hafifçe açın. Bir kenarına kestaneli harçtan koyun ve rulo şeklinde sarın. Diğer milföy hamurlarını da aynı şekilde hazırlayıp, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudraşekeri serpin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL