Taratorlu Lagos Izgara

Taratorlu Lagos Izgara

Akşam yemeklerinize lezzet katacak taratorlu lagos ızgara tarifimiz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığı kemiklerinden ayırarak fileto çıkarın. Izgarayı hazırlayın. Balık filetoları zeytinyağı ile yağlayıp ızgaraya koyun.
  • 2
    Diğer tarafta önceden ayıklayıp yıkadığınız semizotunu, yapışmaz yüzeyli tavada tereyağı ile soteleyin ve sıcak olarak servis tabağına yayarak koyun.
  • 3
    Izgarada pişirdiğiniz lagos filetoları semizotunun üzerine alın. Tarator sos için, tüm malzemeyi mikserden geçirin. Sosu ister ayrı olarak ister balığın üzerine gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...