Alabalık Menuer

Akşamlarınıza renk ve lezzet katacak pratik alabalık menuer tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Alabalıkları her iki tarafını da tuzlayıp unlayın. Ayçiçek yağında önlü arkalı kızartın.
- 2
Diğer tarafta tereyağını eritin. İçine ince kıyılmış sarımsak ve kapari ekleyin. Limon suyu ve beyaz biber ilavesi ile karıştırın. Kızarmış balıkları servis tabağına alın. Hazırladığınız menuer sosu balıkların üzerine gezdirerek, patates kızartması ile birlikte servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL