Nohut, kuru fasulye ve aşurelik buğdayı bir gece önceden ayrı ayrı kaplarda ıslatın. Ertesi gün süzüp, yeniden su ekleyin. Ayrı kaplarda hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün.
2 yemek kaşığı tereyağını bir tencereye alıp, üzerine ince kıyılmış soğanı ilave edin ve rengi dönene dek kavurun. Üzerine 8 su bardağı et suyu ilave edin. Nohut, kuru fasulye, buğday, kırmız mercimek, tuz ve karabiber ekleyin. Mercimek yumuşayana dek (çorba koyu olursa kalan et suyunu da ilave edin) pişirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.