Nohutlu İşkembe

Ne yapacağınıza karar veremediğiniz akşam yemeği için Sofra Nohutlu İşkembe tarifi ile sizlerle.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Nohudu akşamdan ıslatın ve ertesi gün haşlayıp süzün.
-
2
İşkembeyi yıkayıp bir tencereye alın. Üzerini iki parmak geçecek kadar su ekleyip yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp irice doğrayın.
-
3
Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine kıyılmış biber ve salça ekleyin. Birkaç dakika birlikte kavurup işkembeyi ilave edin. 5 dakika sonra malzemenin üzerini 1 parmak geçecek kadar ılık su katın. Tuzunu, karabiberini ayarlayıp 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL