Nohutlu İşkembe
 
                                                Ne yapacağınıza karar veremediğiniz akşam yemeği için Sofra Nohutlu İşkembe tarifi ile sizlerle.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Nohudu akşamdan ıslatın ve ertesi gün haşlayıp süzün. 
- 
                    2
                    İşkembeyi yıkayıp bir tencereye alın. Üzerini iki parmak geçecek kadar su ekleyip yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp irice doğrayın. 
- 
                    3
                    Tereyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine kıyılmış biber ve salça ekleyin. Birkaç dakika birlikte kavurup işkembeyi ilave edin. 5 dakika sonra malzemenin üzerini 1 parmak geçecek kadar ılık su katın. Tuzunu, karabiberini ayarlayıp 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis edin. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    